maanantai 10. lokakuuta 2011

Naruja, naruja...

Keittiön laatikoita siivotessa tulin ajatelleeksi kohta 80-vuotiasta sukulaistätiä. Lapsuudessa vietin kesäisin paljon aikaa hänen mökillään ja vieläkin käymme usein häntä tervehtimässä. Tädillä on silmiinpistävä tapa kerätä jos jonkinlaista tavaraa talteen, viilipurkit, raejuustopurkit, muoviset salaattirasiat, lasipurkit....kaikkea näitä kerätään talteen ja niitä myös käytetään, muovipurkkeja on kukkaruukkujen alustoina yms.
Mieleenpainuvimpana mieleen ovat jääneet narut. Tädillä on aina esiliina ja esim. kukkapaketin pakkausnaru kierähtää automaattisesti sormien ympärille, lopuksi solmu ja tuo pieni kerä sujahtaa essun taskuun.
Nyt omasta keittiönlaatikostani löytyy näitä samanlaisia keriä..... :=) samaan tapaan taitavat olla kukkapaketeista peräisin ja samaan tapaan naru kiertyy minunkin sormieni ympärille....essu vain puuttuu....

  Naruja käytän mm. lahjapaketteihin, esim. kääräisemällä rusken paperin lahjan päälle ja kietaisemalla narun ympärille, saa aikaan yksinkertaisen ja kauniin paketin. Paperikaan ei tarvitse olla varta vasten kaupasta ostettu, kierrätys on in siinäkn :=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti