maanantai 21. marraskuuta 2011

Lusikoita...

Vanhat lusikat mietityttävät...ovat miehen mummon peruja, sinänsä ihan tavallisia lusikoita, ainoastaan tunnearvoa, mutta mietityttää saisiko niistä jotain kivaa aikaiseksi.....? Aivot vaan lyö tyhjää....  Kiva, jos joku kommentoisi, jos keksii jotain näistä :=)

4 kommenttia:

 1. muistaakseni jossain blogissa oli esitelty miten vanhoista lusikoista (ainakin sellaisista missä esim. kukkakoriste) oli tehty korvakorut niin että se lusikka-osa oli katkaistu pois ja sitten jollakin keinolla kiinnitetty se koristeellinen pää ja osa varresta korviskoukkuihin ja näin saatu tosi hienot korvikset! Oli kyllä tosi kauniit, muistan sen kuvan päässäni, valitettavasti en vain että missä siitä oli kirjoitettu. :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos sara88 kommentistasi, koruiksi en osannut lusikoita edes ajatella :=) pistänpä asian mietintämyssyyn. Saisikohan niistä rannekorujakin? Tai kaulakoruja?

  VastaaPoista
 3. Tulleepi ehkä hieman myöhässä tämä vinkki, mutta löysin blogiisi ekaa kertaa tänään :) Itse ehkä saattaisin lusikoista tehdä vaikka taulun keittiön seinälle. Siis ihan vaan lusikat riviin kehykseen. Tai sitten ripustaa lampunvarjostimeen/kattolamppuun. Lusikoista tehtyjä kattolamppuja on monissa kierrätysohjelmissakin esiintynyt.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Annina kommentistasi, kiva kun löysit blogini. Vinkkisi ei tule myöhässä, lusikat odottavat kaapissa edelleen, kun en ole osannut päättää mitä niille tekisin...soutaa,huopaa..... Taulukin on hyvä idea :=)
  Viime viikolla mallailin lusikoita keittiön saarekkeeseen naulakkokoukuiksi.....

  VastaaPoista