Hillosokeripussin kyljessä kehotetaan kuorimaan vaahto hillon pinnalta.
Lapsena kuulosti hassulta, kun äiti sanoi,
että vaahto pitää kuoria hillosta ennen purkitusta.
Nyt olen juuri kuorinut vaahtoa vadelmahillon päältä
ja yrittänyt selittää asiaa omalle lapselleni.
Miksi se pitää kuoria, minkä takia ja miksi sanotaan "kuoria"?
Huomaan, ettei asian selittäminen olekaan helppoa.....
Miten niin hillo säilyy paremmin ilman vaahtoa.....?
Hillon keiton lomassa olen maalaillut miehen tekemää E-kirjainta.
Kipaisin eilen paikalliseen halpahalliin ostamaan harmaata maalia, pohjamaaliksi.
Innoissani sitten kipitin kotiin maalipurkin kanssa mutta kylläpä petyin,
maali ei ollut harmaata nähnytkään!
Ei muuttunut harmaaksi, ei vaikka kuinka sekoitin,
lähinnä muistutti väritöntä lakkaa. Nyyh!
Ratkaisin asian sitten sinkkimaalilla, saapa nähdä millainen lopputuloksesta tulee....
Nyt hilloja purkittamaan :=)
Jaana
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti