maanantai 5. helmikuuta 2018

Parhaat kierrätyslöydöt

Blogeissa kiertää haaste kuvata kolme parasta kierrätyslöytöä. 
En ole haastetta keneltäkään saanut mutta tässä kierrätyslöytöjen 
kodissa päätin itse haastaa itseni. Mitkä ovatkaan parhaat löytöni? 

Voi juku, kun olikin vaikeaa valita!
Aikani pähkäiltyäni päädyin perustelemaan valintani niin, 
että parhaimmat kierrätyslöytöni ovat sellaiset, joista en 
ikinä halua luopua. Tässäpä nämä kolme valintaani: 

The kaappi 
Löytö tori.fi:stä. Tilaihme isolla T.llä. 


The haitarilamppu
Löytö roskalavalta, valoa kansalle, joka nurkassa istuu. 


The tehdaskello. 
Löytö kirpparilta, kaikkine kolhuineen+naarmuineen+maalitahroineenTeetkö sinä kierrätyslöytöjä?
Mitkä ovat niistä parhaat? 

Pakkaspäivän terkuin, Jaana14 kommenttia:

 1. On kyllä oikein löytöjen löytöjä! Tuo kaappi on vallan hieno! Ehkäpä tuo meidän antiikkipiano on meidän löytö, kun saatiin se ilmaiseksi tori.fi:n kautta.

  VastaaPoista
 2. Upeita löytöjä kaikki kolme! Tähän haastikseen voisin itsekin osallistua :)

  VastaaPoista
 3. Mulla kaikki huushollissani joitakin löytöjäni, parhaimpia ovat ne joilla on jokin tarina kerrotavana tai jos ei ole, niin itse kuvittelen tarinan =D
  Ihana teidän koti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on talo täytetty löydöillä, vanha pesee uuden mennen tullen :) kommenttini myös sun blogissa hukkuvat bittiavaruuteen, voi kun tietäis mikä vikana...

   Poista
 4. Hienot löydöt sulla! Mulla ei ole paljoakaan löytöjä, en ikinä löydä kirppareilta mitään mutta enpä toisaalta kauheasti niillä kierräkään. Nettikirppareilta saatan etsiä jotain tiettyä tavaraa - yleensä löytämättä. Mutta eikös sukulaisilta perityt kalusteet ja esineet ole myös kierrätystä, niitä löytyy runsaasti...niitä voisi joskus ehkä esitelläkin, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perityt tavarat on kierrätystä myös! Kierrätys määritelmänä onkin mielenkiintoinen, mielipiteitä on monia - mikä on kierrätystä ja mikä ei. Meillä ei juuri muuta olekaan kuin kirppiskamaa, vakkaripaikat tulee kierrettyä säännöllisesti ja nettikirputkin kyttäiltyä. Nykyään ostan yhä enemmän vain ja ainoastaan tarpeeseen ja periaatteella "yksi sisään, toinen ulos" :)

   Poista
 5. Oi oi oi, tuo haitarilamppu.. ja muutkin.
  Tässä eräänä päivänä katselin ympärilleni meillä kotona, ja tajusin, että tässä talossa taitaa sängyt olla likipitäen ainoita huonekaluja, jotka on ihan kaupasta käyty ostamassa. Muut on saatuja, perittyjä, kierrätyksestä yms. Kiva haaste, täytyypä laittaa korvan taakse, josko itsekin osallistuisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haitarilamppu on kyllä löytöjen löytö, etenkin mulle, joka muuten en mitään mistään roskalavoilta löydä! Meilläkin on uutena ostettu hyvin vähemmistöosasssa, nyt juuri iso luuta lakaisee, että saa tilaa uusille löydöille ��

   Poista
 6. Upeita löytöjä sulla!!! Itse luuhaan harva se päivä kaikenmaailman kirppareilla ja löytöjä tulee tehtyä aika paljon. Sanoisinpa et itselle mieluisimmat ovat ehkä kaksi lamppua, toinen kauan sitten ostettu kiemurajalkainen lamppu(joka majailee yöpöydälläni) ja toinen vastikään löytämäni liila/musta valaisin (joka tässä tietsikan vieressä ihastuttaa). Tsemppiä tuleviin loistolöytöihin! :)

  VastaaPoista